Παπαδοπουλος Super Markets
Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google Εκτύπωση E-mail
Τεχνολογία
Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 11:19

1500694299.jpgΔωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο.

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 5:30-7:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην αίθουσα της Θεοφανείου Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα (Θεοφάνους 3, Πρέβεζα) με θέμα: “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις”, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google.

Εγγραφείτε στο g.co/greektourism/epirus

Μέσα από τo σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μίας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ' ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων της περιοχής όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism/epirus, καθώς  λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Social Media Posts

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το ψηφιακό μάρκετινγκ, ώστε να προωθήσετε την επιχείρησή σας όλο το χρόνο μέσα από επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ και συμβουλές για τη χρήση διαδικτυακών εργαλείων. Ελάτε στο δωρεάν σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online της Google που συνδιοργανώνεται με την Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας και με την υποστήριξη του Δήμου Πρέβεζας για τους επαγγελματίες του Τουρισμού, την Τετάρτη 10/10, στις 5:30μμ, στην αίθουσα της Θεοφανείου Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα (Θεοφάνους 3, Πρέβεζα) #growgreektourismonline. Δήλωστε συμμετοχή εδώ: g.co/greektourism/epirus

Δωρεάν σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ από το Grow Greek Tourism Online της Google που συνδιοργανώνεται με την Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας και με την υποστήριξη του Δήμου Πρέβεζας για τους επαγγελματίες του Τουρισμού την Τετάρτη 10/10 στις 5.30μμ, στην αίθουσα της Θεοφανείου Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα (Θεοφάνους 3, Πρέβεζα) #growgreektourismonline. Ενημερωθείτε για επιτυχημένα πραγματικά παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ και τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής σας όλο το χρόνο. Δηλώστε συμμετοχή εδώ: g.co/greektourism/epirus