Παπαδοπουλος Super Markets
Σ. Ριζόπουλος: Η οργανωτική επιτροπή μεγάλωσε και… τριαντάρισε Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 11:07

1807344954.jpgΗ ομάδα μας, η οργανωτική επιτροπή για την υποψηφιότητα του Σπύρου Ριζόπουλου στην Περιφέρεια Ηπείρου, διευρύνεται με νέους άξιους συμπαραστάτες καθώς στα μέλη της προστίθενται ακόμη τρία στην περιοχή της Άρτας.

 

Πρόκειται για τους:

Ασπροποταμίτη Δημήτριο,ασφαλιστή, απόφοιτο ΤΕΙ. Ιδιαίτερα γνωστός και από την ενασχόλησή του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η συμβολή του θα είναι πολύ σημαντική καθώς μας βοηθά στο να κατανοήσουμε και να προσεγγίσουμε τη νέα γενιά για την οποία όλοι μας αγωνιζόμαστε, ώστε ναέχει ένα καλύτερο αύριο.

Κίτσιου Ελένη, γνωστή δικηγόρο της Άρτας, που διετέλεσε και υποψήφια στο δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Πρόκειται για ικανή ελεύθερη επαγγελματία η παρουσία της οποίας θα συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη οργάνωση της παράταξής μας στο Νομό Άρτας. Παράλληλα, με το αυξημένο της κύρος στην κοινωνία θα αποτελέσει ένα ακόμη σημείο αναφοράς στην προσπάθειά μας.

Χαλάστρα Δημήτρη, υπαξιωματικό του Ελληνικού Στρατού. Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), Γενικός Διευθυντής των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Υπεύθυνος της Πανελλήνιας Αθλητικής Εκδήλωσης ΑμεΑ «Ελπίδα για τη Ζωή». Αρχικά τον συγχαίρουμε για την εξαιρετικά επιτυχημένη 2η Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ «Ελπίδα για τη Ζωή»  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού ""και Αθλητισμού/Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με την εμπειρία του και την παρουσία του προσδοκούμε να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη στρατηγική για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και να δημιουργηθεί η έννοια του θεσμικού εταίρου στη διακυβέρνηση της Περιφέρειας για ένα τμήμα του πληθυσμού που αξίζει περισσότερο την προσοχή και τη συμπαράστασή μας.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Η παρουσία τους μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και αποτελεσματικούς.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σπύρου, τίθεται εκτός και αποχωρεί από την οργανωτική επιτροπή για προσωπικούς λόγους.

O κ. Ριζόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση σχετικά με τα νμέα μέλη:

"Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα από την οργανωτική επιτροπή ότι διευρύνθηκε με τρία νέα άξια μέλη από την Άρτα, τα οποία θα βοηθήσουν στον κοινό μας σκοπό για την αλλαγή στην Ήπειρο και για την καθιέρωση της Περιφερειακότητας ως βασικού εργαλείου διακυβέρνησης της Περιφέρειας.

Καλωσορίζω λοιπόν, την κυρία Ελένη Κίτσιου και τους κυρίους Δημήτρη Ασπροποταμίτη και Δημήτρη Χαλάστρα.

Τους ευχαριστώ θερμά και τους εύχομαι καλή δουλειά!!!"