Ο Α.Ο Μπούντο τιμά το ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 19:17

2288359912.jpgΓια μια ακόμη φορά ο Α.Ο. ΜΠΟΥΝΤΟ έδειξε την ιστορική του ευαισθησία διοργανώνοντας το προηγούμενο Σ/Κ δύο αγώνες για να τιμήσει το ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Οι δύο αυτοί αγώνες σκοποβολής IPSC πιστολίου έγιναν ο πρώτος το Σάββατο και ο άλλος την Κυριακή , έτσι ώστε οι σκοπευτές να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν δύο φορές σε δύο μεγάλους αγώνες επιπέδου  Level3 , προετοιμαζόμενοι ταυτόχρονα για τον Πανελλήνιο αγώνα πιστολίου που ακολουθούσε μετά από μία εβδομάδα .Με δεδομένη την τεχνογνωσία του ομίλου στη διοργάνωση μεγάλων και δύσκολων αγώνων ,200 σκοπευτές έδωσαν το παρόν , όχι μόνο από την Ελλάδα , αλλά και από Ιταλία , Ουγγαρία ,Αυστρία , Βουλγαρία ,Αγγλία . Τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η μετάβαση και πολυμελούς αποστολής από το Ισραήλ.Για μια ακόμη φορά οι σκοπευτές του ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ κατάφεραν να διακριθούν και να καταλάβουν τις τρεις  πρώτες προνομιούχες θέσεις κρεμώντας και τα αντίστοιχα μετάλλια.

Αναλυτικά οι επιτυχίες και τις 2 ημέρες:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ- 1ος standard
MIXAΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ- 2ος standard senior
ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ- 1η standard ladies
ΒΑΓΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ - 3η standard ladies
NIKOΛΑΟΣ ΔΕΔΕΣ -2ος production junior
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΑΒΟΣ - 1ος  classic senior
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΥΜΑΛΕΥΡΗΣ  -  2ος  classic senior
ΠΑΥΛΙΝΑ ΦΕΣΣΑ -  1η ladies open
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ- 2ος production junior
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΑΒΟΣ - 2ος  classic senior
NIKOΛΑΟΣ ΔΕΔΕΣ - 3ος  classic junior
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΕΦΟΓΛΟΥ  - 3ος production junior
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ  - 2ος standard
MIXAΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ - 2ος production optics
ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  -  1η standard ladies
ΠΑΥΛΙΝΑ ΦΕΣΣΑ  -  1η ladies open

Σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις είναι πάντα απαραίτητη και η συνδρομή και βοήθεια σε όποιο επίπεδο και αντικείμενο μπορεί να βοηθήσουν , η Τοπική Αυτοδιοίκηση , διάφοροι άλλοι φορείς καθώς και ιδιώτες.

Ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ έιχε την χαρά και τιμή να πάρει γι αυτό τον διπλό  αγώνα την βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου , την διοίκηση Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος για την καθοριστική και πολύπλευρη υποστήριξη τους , της 8ης ΜΤΞ καθώς και της εταιρείας ΜΑΡΤΣΕΚΗΣ ΑΕ ,αντιπρόσωπος ΠΑΓΩΤΩΝ NESTLE , τους οποίους και ευχαριστεί θερμάΜε αυτόν τον διπλό αγώνα άνοιξε ουσιαστικά η αγωνιστική περίοδος για το 2018-2019 η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι τις επόμενες θερινές διακοπές , με τον Πανελλήνιο αγώνα πιστολίου που θα γίνει στην πόλη μας από τον ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ ,το τελευταίο Σ/Κ του Ιουνίου 2019 . Μέχρι τότε όμως οι σκοπευτές θα συνεχίσουν να προπονούνται στις εγκαταστάσεις , αλλά και τα τυχόν νέα μέλη στα τμήματα αρχαρίων και νέων που ξεκινούν άμεσα.