Παπαδοπουλος Super Markets
Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 09:52

3601767526.jpg

Την δράση μιας σπείρας διαρρηκτών αποκάλυψε η σύλληψη ενός 33χρονου Αλβανού επί της Δημοτικής Οδού Κατσικά – Μπάφρας, στο ΙΧ αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε τσουβάλια, σίδερα και εξαρτήματα στήριξης σιδήρων, τα οποία είχε αφαιρέσει από επιχείρηση σιδηροκατασκευών στον Κατσικά το βράδυ του Σαββάτου.
Όπως πρόεκυψε από την έρευνα, ο 33χρονος με δύο ομοεθνείς του ηλικίας 24 και 23 ετών, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν διαπράξει κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων
Ο 33χρονος χρησιμοποιούσε σπίτι, στο οποίο διαμένουν και οι άλλοι δύο δράστες, ως χώρο απόκρυψης των κλοπιμαίων  ενώ προέκυψε επιπρόσθετα εμπλοκή του 24χρονου σε κλοπή, με τη μέθοδο της αναρρίχησης, από διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην πόλη των Ιωαννίνων.
Μετά από έρευνα στο σπίτι των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μηχανήματα επεξεργασίας σιδήρου, μεγάλος αριθμός αυτοδιάτρητων βιδών και τρυπάνια, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από την επιχείρηση σιδηροκατασκευών.
Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την διερεύνηση όλων των στοιχείων της υπόθεσης, καθώς και για τον   εντοπισμό των υπολοίπων δραστών που εμπλέκονται σε αυτή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.