Παπαδοπουλος Super Markets
Συνεχίζονται με έντονο ρυθμό οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Σκλίβανη Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 13:44

1553363862.jpgΜε μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών και φίλων της Σκλίβανης έγινε το Σκλιβανίτικο Αντάμωμα την περασμένη Κυριακή, ενώ τη Τετάρτη, 8/8, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Ανακαλύπτωντας τη τρούφα» σε συνεργασία της Αδελφότητας Σκλιβανιτών Ιωαννίνων και του Τρούφα Club.

Το επόμενο τετραήμερο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Σκλίβανη 2018». Συγκεκριμένα:

Παρασκευή, 10 Αυγούστου, ώρα 21:00:

Μουσικοχορευτική Εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Αδελφότητας Σκλιβανιτών Ιωαννίνων, του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γραικοχωρίου "Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ", του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου "ΤΟ ΠΟΖΑΡ", του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου "ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ" και του Συλλόγου εξ’ Ιωαννίνοις Μετσοβιτών.

Θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα του Μιχάλη Μπραχόπουλου.

Σάββατο, 11 Αυγούστου:

07:30 πμ, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Θεοτόκου

10:00 πμ, Εθελοντική Αιμοδοσία (Κεντρική Πλατεία)

11:00 πμ, Ιατρική Ημερίδα με ομάδα Ιατρών με επικεφαλής τον Καθηγητή κ. Στέφανο Φούσα, (αίθουσα Μουσείου Νεότερης Ιστορίας)

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, στις 19:00, θα γίνουν εκδηλώσεις για τα παιδιά: Χειροτεχνίες, Μουσικοκινητική, παραδοσιακοί χοροί (Πλατεία Αγ. Γεωργίου)

Κυριακή, 12 Αυγούστου:

Το πρωί, 09:30, θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ ευεργετών, πεσόντων και εκτελεσθέντων αμάχων στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Το απόγευμα, στις 07:00, στη Κεντρική Πλατεία, θα γίνει ενημέρωση πρώτων βοηθειών από το Παράρτημα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 23:00,θα γίνει το Πάρτι ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΚΛΙΒΑΝΗΣ, SKLIVANI YOUTH: Madorasindahouse με DJ Echonomist & atsou, (Πλατεία Αγ. Γεωργίου)

Δευτέρα, 13 Αυγούστου:

06:30 πμ, Πορεία στο Ξηροβούνι

07:00 μμ, Σεμινάριο Υφαντικής (Μουσείο Νεότερης Ιστορίας)

Τρίτη, 14 Αυγούστου:

Στις 08:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός Γύρος Αϊ Πεντελεήμονας - Μοναστήρι Αγ. Νικολάου.

Το βράδυ, 21:15, θα ανέβει η θεατρική παράσταση, από το Θέατρο Έκφραση, «ΑΠΟΨΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ», σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης, στην Κεντρική Πλατεία.

Θα ακολουθήσει Λαϊκή Βραδιά στο καφενείο Ι. Μπούγια (Πλατεία Αγ. Γεωργίου).

Τέλος, τη Τετάρτη 15/8, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία, Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει παραδοσιακό Πανηγύρι με τους Μ. Μποροδήμο - Ν. Νούση - Γ. Καψάλη και την επόμενη, 16/8, με τους Πετρολούκα - Κυρίτση στο καφενείο Γ. Κωνσταντινίδη (Κεντρική πλατεία).

* Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.