Παπαδοπουλος Super Markets
Πλήρης φαρμακευτική περίθαλψη στην σεισμόπληκτη Κεφαλονιά Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014 21:39

1578511694.jpgΤην πλήρη φαρμακευτική περίθαλψη των κατοίκων της Κεφαλλονιάς, που επλήγησαν από τον σεισμό, θα παρέχει ο τοπικός φαρμακευτικός Σύλλογος με την κάλυψη του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης έδωσε την έγκριση για την οικονομική βοήθεια, σε πρώτο στάδιο, 10.000 ευρώ στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κεφαλλονιάς, ώστε όποιος σεισμοπαθής είναι ανασφάλιστος, ή έχασε το σπίτι του ή δεν έχει δυνατότητα να πληρώσει συμμετοχή ή ακόμη και στο ακέραιο τα φάρμακα του, να μπορεί να τα προμηθευτεί χωρίς καμία δαπάνη.

Χωρίς πλαφόν...

Παράλληλα ο ΠΦΣ, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημ. Κοντό, γνωστοποιεί ότι οι γιατροί που βρίσκονται στο νησί, ανεξαρτήτως ειδικότητας, δεν υπόκεινται σε πλαφόν ή σε περιορισμό για την συνταγογράφηση φαρμάκων.

Όσοι γιατροί επίσης, είτε του Δημοσίου, ή εθελοντές, ή ΜΚΟ, εγκαταστάθηκαν στην Κεφαλλονιά για να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση Για τις ενέργειες του Π.Φ.Σ. είναι ενήμερος ο κ. Στράτος Σιμόπουλος γ.γ. Δημοσίων Έργων που βρίσκεται στην Κεφαλλονιά με εντολή του πρωθυπουργού και συντονίζει τις ενέργειες για την στήριξη των σεισμοπλήκτων.