Παπαδοπουλος Super Markets
Απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων για τα όσα ακούστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 15:05

4179366001.jpgΕπιστολή απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων για τα όσα ακούστηκαν στις εκπομπές "Ανοιχτή Γραμμή" και "Βήμα στον Πολίτη", στη ΒΗΜΑ Τηλεόραση αναφορικά με επιχορήγηση προς το Σύλλογο:

"Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι σε πρόσφατες εκπομπές σας στις 3 και 4 Ιουλίου έγινε από τους συμμετέχοντες αναμετάδοση και σχολιασμός λανθασμένων πληροφοριών που αφορούν τον Σύλλογό μας.

Από τα αντίστοιχα αποσπάσματα των εκπομπών, που μας διαθέσατε, επιβεβαιώθηκε ότι οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν ήταν το λιγότερο προσβλητικές, ανακριβείς και δυσφημιστικές.

Κατόπιν αυτών και επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, σας παρακαλούμε να αναγνωστεί το συντομότερο, στην ίδια εκπομπή και από τους ίδιους σχολιαστές, καθώς και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας το ακόλουθο κείμενο, προς αποκατάσταση της αλήθειας:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων, σας ενημερώνει πως μέχρι σήμερα καμία επιχορήγηση δεν έχει λάβει από την Περιφέρεια Ηπείρου ή το Δήμο Ιωαννιτών.

Σε αίτημα επιχορήγησης προς το Δήμο Ιωαννιτών αποκλειστικά για πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως προβλέπεται από τον Ν.3463/06, δεν έχουμε λάβει απάντηση μέχρι σήμερα.

Οι δραστηριότητες που αναφέρθηκαν στην εκπομπή, έχουν γίνει αποκλειστικά και μόνο με έξοδα των συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε, παρόλο που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο, κάθε έναν που εκφράζει τις απόψεις του ή αναπαράγει πληροφορίες από δημόσιο βήμα, να διασταυρώνει προηγουμένως τις πληροφορίες του και να ζητάει και την άποψη όσων αφορά ο λόγος του.

Επιπλέον, κάθε σχετική άποψη που μπορεί να εκφράστηκε από ιδιώτες, αφορά τους ίδιους και μόνο και όχι το συλλογικό όργανο στο οποίο μπορεί να ανήκουν και το οποίο εκφράζεται αποκλειστικά από το εκλεγμένο Δ.Σ. του.

Ως εργαζόμενοι σε έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς του κράτους, αυτόν των δημοσίων εσόδων, δε δεχόμαστε να αποτελούμε αντικείμενο δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων οι οποίες έστω και εμμέσως συντελούν σε απαξίωση που επιφέρεται στη συνείδηση των πολιτών.

Για την οικονομική κρίση που έχει διαπεράσει κάθε δομή και μέλος της κοινωνίας μας και που πλέον έχει εξελιχθεί σε κρίση κάθε είδους, ένα από τα όπλα εναντίον της, εμείς θεωρούμε πως είναι αναμφίβολα ο πολιτισμός, όσο κι αν αυτό μπορεί να αμφισβητείται από ελάχιστους.

Τέλος, όσον αφορά τη στάση μας στην οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μας, ενδεικτικά υπενθυμίζουμε το πλέον πρόσφατο δελτίο τύπου που αποστείλαμε στα Μ.Μ.Ε. των Ιωαννίνων για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και που δυστυχώς δεν έτυχε κατάλληλης αντιμετώπισης και αφιέρωσης αντίστοιχου τηλεοπτικού ή άλλου δημοσιογραφικού χρόνου.-» "