Παπαδοπουλος Super Markets
Νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε 22 αγροτικά ιατρεία από το Δήμο Αρταίων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 13:55

3232639229.jpgΣτην αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού 22 αγροτικών ιατρείων προβαίνει ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της παροχής των καλύτερων δυνατών υποδομών για την απρόσκοπτη συνταγογράφηση φαρμάκων στους συμπολίτες.

Αυτό το διάστημα

βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αλλαγής του εξοπλισμού (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές κ.α.) στα αγροτικά ιατρεία σε όλο το Δήμο. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα που υπήρχε, καθώς σε πολλά αγροτικά ιατρεία ο εξοπλισμός ήταν απαρχαιωμένος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν σωστά οι συνταγογραφήσεις.

 

Σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης βρέθηκε στο Αγροτικό Ιατρείο του Καλοβάτου, όπου αντικαταστάθηκε από τους υπαλλήλους του Δήμου ο εξοπλισμός και συνομίλησε με την γιατρό, το νοσηλευτή, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και συμπολίτες.

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού όλων των αγροτικών ιατρείων, καθώς δε νοείται εν έτει 2018 οι γιατροί να κάνουν τη δουλειά τους με πολύ παλιά μηχανήματα και οι συμπολίτες να ταλαιπωρούνται. Τις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση όλου του εξοπλισμού και πλέον η δουλειά των γιατρών θα γίνεται απρόσκοπτα προς όφελος των συμπολιτών. Συνεχίζουμε σε συνεργασία με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων να εργαζόμαστε καθημερινά για κάθε μια περιοχή του Δήμου μας ξεχωριστά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων.