Παπαδοπουλος Super Markets
Επίσημη "πρώτη" ... για τον "Άγιαξ της Ηπείρου" Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 13:52

1284128360.jpgΠρεμιέρα ... προπονήσεων έκανε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, το απόγευμα της Τρίτης, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, ανοιχτή σε ΜΜΕ και φιλάθλους. Η χρονιά -ανεπίσημα-  του "Άγιαξ" ξεκίνησε από τη Δευτέρα με χαλαρή προπόνηση με εισαγωγικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και οικογενειακό διπλό για το τελείωμα. Σήμερα, πλήθος φιλάθλων βρέθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο και έκανε "ποδαρικό" στην έναρξη μιας εντελώς νέας χρονιάς. Μια χρονιά που ξεκινά με μεγάλο ποσοστό ανανέωσης του δυναμικού του ρόστερ καθώς ο ΠΑΣ ήταν από τις πιο δραστήριες ομάδες της Super League πραγματοποιώντας 8 -μέχρι στιγμής- προσθήκες και 7 -μέχρι στιγμής- ανανεώσεις συμβολαίων, γεγονός που έκανε τον κόσμο να αισθανθεί ... "αέρα ανανέωσης" της ομάδας. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει τους καινούριους παίκτες και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Το κλίμα ήταν "πανηγυρικό' και αισιόδοξο ότι αυτή τη χρονιά ο "Άγιαξ της Ηπείρου" θα είναι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 
Στις δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της "ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966",  κ. Γιώργος  Χριστοβασίλης, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επόμενων ημερών λόγω του ότι υπάρχουν ομάδες χωρίς τηλεοπτική κάλυψη  και  επίσης  το γεγονός πως η κυβέρνηση θέλει να μειώσει τις ομάδες που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα στις 12. 
Στα του οίκου του ΠΑΣ, ο κ. Χριστοβασίλης - που έκλεισε αισίως 10 χρόνια στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ -  υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πως πρωταρχικός στόχος είναι η εξασφάλιση μιας γρήγορης παραμονής ενώ αναφέρθηκε στο ανοιχτό θέμα  του Κόντε και φυσικά στην πολύ δραστήρια μεταγραφική κίνηση που υπήρξε το τελευταίο διάστημα.

Γράφει ο Άγγελος Μπάρκας