Παπαδοπουλος Super Markets
"Ανήθικα" χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα περί διαπλοκής ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018 19:51

3049785228.jpgΑπάντηση στα δημοσιεύματα περί διαπλοκής έδωσε μέσα από τη ΒΗΜΑ Τηλεόραση και την εκπομπή "Βήμα για 2", στους Σπύρο Θεμελή και Γιώργο Γιαννάκη, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε χαρακτηριστικά : " Εγώ σε όσους διαγωνισμούς συμμετείχε ο κουνιάδος μου στην οικονομική επιτροπή, έχω δηλώσει ότι απέχω. Όπως και άλλοι συνάδελφοι π.χ άλλος απέχει από τα ΚΤΕΛ, άλλος απέχει σε άλλα θέματα, δηλαδή αυτό προτάσσει ο νόμος και αυτό έχω κάνει. Ήταν ανήθικο αυτό που έγινε, χθες,για να στοχευθώ και μπήκε σε πάρα πολλά μέσα, ότι ο Καχριμάνης έκανε διαπλοκή κ.λ.π." ενώ εξήγησε πώς " ...τώρα που είχαμε το κενό πήραμε από διαφόρους, πήραμε και από τον κουνιάδο μου -αρκετές φορές- , ο οποίος αρνιότανε να μας δώσει, γιατί τα εισιτήρια όπου κλέινονται σήμερα στο αεροπλάνο, κλείνονται πρώτα και πληρώνονται. Και εμείς με το σύστημα που έχουμε, μέχρι να περάσει από τον επίτροπο,να τελειώσει η διαδικασία είναι καιρός. Ο άλλος πρέπει να σε πιστώσει σε χρήμα - που δεν βγάζουν και τίποτα -  και αυτό ,χθες,νόμισαν, ότι εγώ εδώ ήρθα για να βοηθήσω τον "άλφα" και τον βήτα". Αυτό ήταν ανήθικο και το λέω και καλά θα ήταν να ξέρουν τις διαδικασίες." κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Καχριμάνης.

"Τουφεκιά στον αέρα" χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης την προσφυγή που κατέθεσαν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι και καταστηματάρχες επί της οδού Νιάρχου σχολιάζοντας τα εξής: "Η Νίαρχου πήρε το δρόμο της...Είναι πολλές φορές , που ρίχνουμε και καμιά τουφεκιά στον αέρα, όπως σας το λέω. Εμείς ότι έχουμε κάνει είναι με τις προσταγές του Υπουργείου Υποδομών και Περιβάλλοντος. Ετοιμαζόμαστε για τα περαιτέρω." Αναφορικά με την "κόντρα" Δήμου και Περιφέρειας για αύτο το ζήτημα , ο κ. Καχριμάνης τόνισε: "Εμείς κάναμε τους δύο - δεξία και αριστερά- τάφρους, γιατί αυτές ήταν οι εντολές που γινόταν από την Αθήνα."

"Είμαι μέλος της Ν.Δ" υπογράμμισε στη συνέχεια της συνέντευξης ο κ. Καχριμάνης, αναφερόμενος , φυσικά, στη σχέση του με την Ν.Δ και συμπλήρωσε πώς ουδέποτε έχει ζητήσει  στήριξη (εκτός από την πρώτη φορά το 1998) από την Ν.Δ και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τον έχει στηρίξει. Σχολίασε δε, τη δήλωση του κ. Αυγενάκη από την πόλη των Ιωαννίνων που έχει πει ότι η Ν.Δ θα στηρίξει τον Αλέξανδρο Καχριμάνη εκ νέου. "Εγώ δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις μέσα στη Ν.Δ , στα κομματικά όργανα. Εγώ όσο καίρο ήμουν στην αυτοδιοίκηση...πρώτα απ'όλα για μένα είναι η αυτοδιοίκηση και μετά τα κόμματικά. Η Ν.Δ ξέρει ότι έχει να κάνει με ένα στέλεχός της, το οποίο έχει δηλώσει και μέσα στα γραφεία της κεντρικά ότι εγώ πάνω από όλα είμαι Περιφερειάρχης Ηπείρου. Είμαι όλων των Ηπειρωτών.Το αν με στηρίζει ή όχι είναι δικό της θέμα." δήλωσε καταλήγοντας την κουβέντα.