Παπαδοπουλος Super Markets
Εγκληματική ενέργεια( ; )συγκλονίζει τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 14:34

1147674279.pngΡεπορτάζ: Βίλιαν Στασινού

ΛΟΓΩ ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ...
Σε τραγωδία κατέληξε ο τσακωμός δύο ανδρών σε αγροτική περιοχή στο Ράγιο Φιλιατών Θεσπρωτίας πιθανότατα και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μας λόγω κτηματικών διαφορών.

Το κακό δεν άργησε να γίνει ,όταν οι δυο άνδρες , ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης και ο 61χρονος -θύμα του άγριου τσακωμού που βρέθηκε νεκρός στην αγροτική περιοχή, πιάστηκαν στα χέρια.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ένας 14χρονος που έβλεπε τον τσακωμό των δύο ανδρών, έτρεξε στον πατερά του που ήταν κοντά στην επίμαχη περιοχή και του μετέφερε ότι είδε,  αμέσως ο πατέρας του παιδιού βρέθηκε στο σημείο του καυγά, χώρισε τους δύο άνδρες , εκ των οποίων ο ένας ήταν αιμόφυρτος και αποχώρησε.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μαρτυρία του πατέρα του 14χρονου αναφέρει ότι και οι δυο άνδρες ήταν όρθιοι όταν τους χώρισε από τον έντονο καυγά. Τι συνέβη όμως λίγο αργότερα και ο 61χρονος βρέθηκε νεκρός; Επίσης να σημειωθεί ότι  τους δυο άνδρες εκτός από τις κτηματικές διαφορές συνδέει και μακρινή συγγενική σχέση.
Να αναφέρουμε τέλος ότι ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης,  παρουσία του δικηγόρου του αναφέρει αυτοβούλως ότι βρήκε νεκρό τον 61χρονο συγγενή του αναφέροντας στις αστυνομικές αρχές