Παπαδοπουλος Super Markets
«Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες» από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 10:55

1800283291.jpgΤο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο υποστήριξης της εξωστρέφειας των ενεργών Επιχειρήσεων-Μελών του και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), διοργανώνει δωρεάν διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες», την Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 και ώρες 17:00 – 21:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5ε), στα Ιωάννινα. Εισηγητής θα είναι ο κος Παπαστεργιόπουλος Γεώργιος – Δ/ντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Enterprise Greece. Το σεμινάριο απευθύνεται στις ενεργές Επιχειρήσεις-Μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και προσφέρεται δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι αυτά έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους στο Επιμελητήριο. Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο και τις δύο ημέρες, θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 15Ιουνίου 2018. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων / Enterprise Europe Network–Hellas: κα. Άννα Ζέρβα (Τηλ.: 26510 76589, Φαξ:  26510 25179, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Ιστοσελίδες: http://www.cci-ioannina.gr/)