Νικολιάς μέχρι το 2020 στον ΠΑΣ Γιάννινα Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 19:41

1634726012.jpgΤην ανανέωση του συμβολαίου του υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Αλέξανδρος Νικολιάς μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Ο 23χρονος , μεσοεπιθετικός,  στα λεπτά συμμετοχής που πήρε τη φετινή σεζόν έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής με αποτέλεσμα

οι ιθύνοντες της ομάδας να προχωρούν στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.Αναλυτικά η ανακοίνωση της παε αναφέρει τα εξής:

 

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νικολιά έχοντας σπίτι του και αυτός την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι τις 31/12/2020. Ο Αλέξανδρος δήλωσε στο pasgiannina.gr μετά την υπογραφή της ανανέωσης:
«Είναι μεγάλη μου χαρά που ανανέωσα στην ομάδα του ΠΑΣ, η οποία είναι οικογένεια μου πλέον, και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον τεχνικό της ομάδας μας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δυνατά όλοι μαζί με τον κόσμο στο πλάι μας, θα έχουμε μία καλή χρονιά.»