Παπαδοπουλος Super Markets
Kidsplayce-Summer Camp 2018 – Το καλοκαίρι φέτος γίνεται δημιουργικό! Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 16:55

1774720366.jpgΤο καλοκαιράκι έφθασε και το ΚΔΑΠ kidsplayce προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε δημιουργικά εργαστήρια τέχνης και αθλητικών δραστηριοτήτων στον άνετο, σύγχρονο και πρωτοποριακό χώρο έκφρασης και γνώσης που δημιουργήθηκε με γνώμονα την αγάπη για το παιδί και την προσωπική του ανάπτυξη.

Από τις 18 Ιουνίου στo ΚΔΑΠ Kidsplayce ξεκινάει ένα υπέροχο καλοκαιρινό ταξίδι με δραστηριότητες και εξορμήσεις στο κοντινό πάρκο Πυρσινέλλα προσφέροντας ευκαιρίες για όμορφους περιπάτους, ομαδικά παιχνίδια και φυσικά μαθήματα αντισφαίρισης! Παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες αυτοάμυνας Taekwondo και Judo!

Επιλέξτε την περίοδο που σας ενδιαφέρει και εμπιστευτείτε το παιδί σας στα έμπειρα χέρια καθηγητών φυσικής αγωγής, μουσικολογίας, θεάτρου, εικαστικών και παιδαγωγών για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές επενδύοντας στην αξία της άθλησης, της γνώσης και της έρευνας. Όλοι μαζί, αθλούμαστε, εξερευνούμε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε, δημιουργούμε νέες ιδέες και αποκτάμε νέες εμπειρίες. Όλοι μαζί πετυχαίνουμε, ώστε το ΚΔΑΠ μας να γίνει χώρος συνάντησης, άθλησης, διασκέδασης και δημιουργικής γνώσης για όλους.

Στόχος του προγράμματός μας είναι να βοηθήσει  τα παιδιά, ώστε να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τις ξένοιαστες καλοκαιρινές μέρες με την παρέα τους, αλλά και τους γονείς, οι οποίοι εξυπηρετούνται, καθώς εξακολουθούν να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το προσωπικό του kidsplayce είναι εδώ για να σας υποστηρίξει στην αίτηση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ με τίτλο: «"Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" 2018-2019 »

Και μη ξεχνάτε στο χώρο μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε το δικό σας θεματικό πάρτι. Το πάρτι δημιουργείται λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ιδέες, τα όνειρα και τις ανάγκες της κάθε οικογένειας που θα επιλέξει το Kidsplayce!

Μην περιμένετε άλλο! Μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή με φίλους. Όταν τα παιδιά δουλεύουν μαζί, μπορούν να μοιραστούν ιδέες και να εμπνεύσουν το ένα το άλλο. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Βρείτε μας Βελισσαρίου 23 Ανατολή ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2651002468 για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μας!