Παπαδοπουλος Super Markets
Επιτυχημένη η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία των SEP Markets Παπαδόπουλος Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 11:14

4050963439.jpgΗ 1η Εθελοντική Αιμοδοσία των SEP Markets Παπαδόπουλος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 02/06/2018 στο κατάστημα «Φένια 2»  στον Βοτανικό, Ιωαννίνων και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που με αυξημένα τα αισθήματα της αλληλεγγύης, της βοήθειας και της υποστήριξης, τα οποία αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες για την Εταιρεία, συμμετείχαν στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος των SEP Markets Παπαδόπουλος. 
«Στόχος μας ήταν και είναι, αντιλαμβανόμενοι τις ελλείψεις των φορέων, να κινηθούμε με ταχύτητα και βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί βοήθεια. Έτσι θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κινητή μονάδα του νοσοκομείου Χατζηκώστα, τον Ερυθρό Σταυρό, το προσωπικό μας καθώς και όλους εσάς που σταθήκατε πλάι μας και μας βοηθήσατε να προσφέρουμε αίμα, το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπό μας.
Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας, μπορούν να επισκεφθούν το νοσοκομείο Χατζηκώστα και να συμμετάσχουν στην Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοσίας των SEP Markets Παπαδόπουλος.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!»