Παπαδοπουλος Super Markets
Ανακοίνωση Τ.Δ.Ε. ΠΕΤ-ΟΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας για την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 12:06

1152301167.jpg"Η Τ.Δ. Επιτροπή Ιωαννίνων- Θεσπρωτίας με έκπληξη ενημερώθηκε χτες το απόγευμα Τετάρτη 30 Μαϊου ημέρα 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που είχε προγραμματίσει η Γ.Σ.Ε.Ε. ότι το Ε.Κ.Ι. σε έκτακτη συνεδρίαση του το βράδυ την 29ης Μαϊου αποφάσισε κατά πλειοψηφία την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για την 31η Μάι 2018 από 11,00 έως 15,00 .

Κλείνοντας όλα τα καταστήματα και υπηρεσίες του ΟΤΕ Ιωαννίνων προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη και αντίδρασή του στον επικείμενο διωγμό ίσος και απόλυση του συναδέλφου μας σύμφωνα με το άρθρο 13 του ΕΚΠ του ΟΤΕ στο κατάστημα της 28ης Οκτωβρίου.

Δεν ξέρω αν τα άλλα σωματεία του χώρου μας αλλά και του τόπου μας είναι ενήμερα για την εν λόγο κινητοποίηση, πάντως το μεγαλύτερο σε μέλη Δ. Σ. στον χώρο σε έκτακτη σύγκληση του σήμερα το πρωί 31η Μάι 2018 καταδικάζει την τακτική του Εργατικού μας Κέντρου να αποφασίζει για όλους εμάς χωρίς εμάς. Αν έχει μάθει να λειτουργεί σε αγέλες, εμείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι δεν ήμασταν ούτε πρόκειται να γίνουμε.

Παρ’ όλα αυτά θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι τα σωματεία και κατ’ επέκταση και τα Εργατικά Κέντρα κατά τόπους είναι οι θεματοφύλακες των εναπομεινάντων εργασιακών μας δικαιωμάτων που χτυπιούνται ανελέητα    και ότι θα πρέπει να συμπορευόμαστε στις αποφάσεις των.

Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους – μέλη μας, με την συμμετοχή των στην προκηρυγμένη εν λόγο στάση να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο.

Δεν υπάρχουν κατά την γνώμη μας άχρηστοι εργαζόμενοι, τα συστήματα και οι αξιολογητές είναι αυτοί που θα πρέπει να ξανά αξιολογηθούν."