Παπαδοπουλος Super Markets
Επανεκλογή του Γ. Φλούδα ως Εκπροσώπου των Εργαζομένων (πλην Ιατρών) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Ι. Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 17:46

190463035.jpgΕυχαριστήρια επιστολή μετά την επανεκλογή του ως Εκπροσώπου των Εργαζομένων (πλην Ιατρών) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Ι. απέστειλε ο Γ. Φλούδας προς όλους όσους τον στήριξαν. Στην επιστολή του αναφέρει:

 

"Φίλες και Φίλοι,

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή μου, μετά την εκλογική διαδικασία της 16ης Μαΐου 2018, με την οποία με επανεκλέξατε Εκπρόσωπό σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Ι. - νιώθω την ανάγκη, για μια ακόμη φορά, να εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε, όπως σταθερά κάνετε τα τελευταία χρόνια.

Η εμπιστοσύνη σας αυτή, αποτελεί για μένα την δύναμη να αγωνίζομαι για τα δικαιώματά μας, αλλά παράλληλα μου επισημαίνει και την υποχρέωσή μου να στέκομαι στο ύψος της αποστολής μου και στο καθήκον να σας εκπροσωπώ επάξια, με διαφάνεια, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις. Για τον λόγο αυτό απευθύνομαι όχι μόνο σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά σε όλους τους Εργαζόμενους του Νοσοκομείου. Οι καιροί που διανύουμε είναι εξόχως δύσκολοι και για τον λόγο αυτό η κοινή μας συμπόρευση και οι κοινοί μας αγώνες είναι επιβεβλημένοι. Διακρίσεις, αφορισμοί και ιδιοτέλειες δεν χωρούν ανάμεσά μας.

Σας καλώ όλους σας σε μια κοινή πορεία για τα ζητήματα που μας αφορούν, αλλά και για τα ζητήματα που αφορούν την πρόοδο και ανάπτυξη του Νοσοκομείου και τις υπηρεσίες που παρέχονται προς τους Πολίτες.

Δηλώνω απερίφραστα πως είμαι και θα είμαι διαθέσιμος για κάθε Εργαζόμενο, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, για να ακούσω το πρόβλημά του και να στηρίξω κάθε δίκαιο αίτημά του, όπως έπραξα και κατά την προηγούμενη θητεία μου στο ΔΣ του Νοσοκομείου μας. Ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι θα είμαι κάθετα αντίθετος σε κάθε τι που έρχεται αντιμέτωπο με το περί δικαίου αίσθημα, την ισονομία των Εργαζομένων και την νομιμότητα, καθώς και κάθε απόφαση που θα συρρικνώνει και θα φαλκιδεύει τον δημόσιο χαρακτήρα του Νοσοκομείου.

Η ισχυρή στήριξή σας, θα αποτελεί για μένα μια διαρκή υπενθύμιση της ευθύνης που ανέλαβα απέναντί σας. Μιας ευθύνης που θα είναι ο δείκτης με τον οποίο θα εξασκώ τα καθήκοντά μου.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ"

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 16ης ΜΑΪΟΥ 2018

 

Ψηφίσαντες: 935, Έγκυρα: 891 ψηφοδέλτια.

 

Έλαβαν:

 

Φλούδας Γεώργιος: 447 ψήφους – Ποσοστό: 50,17%

 

Κίτσιος Ευάγγελος: 213 ψήφους -  Ποσοστό: 23,91%

 

Πρέντζας Γεώργιος: 154 ψήφους -  Ποσοστό: 17,28%

 

Σαφαρίκας Λεωνίδας: 77 ψήφους -  Ποσοστό: 8,64%