Παπαδοπουλος Super Markets
Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της "Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων" από το Δ.Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 09:55

754596708.jpgΤo Τμήμα Ραδιοφωνικών παραγωγών, του Δ.Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων, διοργανώνει εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της «Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων» (Κέντρου Παιδικής Μέριμνας) την Παρασκευή,

18/05, στον χώρο του Bar Route 66 (Στοά Λιάμπεη).

 

Οι σπουδαστές του Τμήματος Ραδιοφωνικών Παραγωγών του Δ.Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων αποδεικνύοντας έμπρακτα τις κοινωνικές τους ανησυχίες και την έντονη επιθυμία τους για συνεισφορά, την Παρασκευή 18/05, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν στον φιλόξενο χώρο του Bar Route 66 για έναν καλό σκοπό.

Σε συνεργασία με το Bar Route 66 το οποίο όχι μόνο θα φιλοξενήσει πρόθυμα αλλά και θα στηρίξει ενεργά την εκδήλωση μας προσφέροντας 1 Ευρώ από κάθε ποτό που θα καταναλωθεί εκείνο το βράδυ συγκεντρώνουμε χρήματα τα οποία θα διαθέσουμε για την ενίσχυση της «Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων».

Στον χώρο θα τοποθετηθούν 2 ασφαλισμένα από τους υπευθύνους του Κέντρου μικρά κουτιά, στα οποία ο καθένας θα μπορεί να συνεισφέρει το ποσό της αρεσκείας και της οικονομικής του δυνατότητας ώστε στο τέλος της βραδιάς και έχοντας συγκεντρώσει ένα ικανοποιητικό ποσό να μπορέσουμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο δύσκολο λειτούργημα το οποίο ασκεί η «Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων».

Θα χαρούμε λοιπόν να σας δούμε όλους την Παρασκευή 18/05 στο Bar Route 66, μετά τις 21:00, να συζητήσουμε, να ακούσουμε πολλή και καλή μουσική, να πιούμε το ποτό μας και όλοι μαζί να συνεισφέρουμε σε έναν κοινό, καλό σκοπό.