Παπαδοπουλος Super Markets
Βραβείο MVP 30ης αγωνιστικής στον Νικολιά Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 15 Μάιος 2018 12:56

3842620563.jpgΟ Αλέξανδρος Νικολιάς ήταν ο MVP της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό κλείνοντας έτσι μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο λόγω των αρκετών τραυματισμών που είχε. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Π.Ε.Α.Κ.Ι στην Ανατολή αμέσως μετά την προπόνηση.  Ο 24χρονος μέσοεπιθετικος τους ΠΑΣ Γιάννινα φέτος έκλεισε την χρονιά  αγωνιζόμενος σε 13 ματς αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στα παιχνίδια που έπαιξε, ενώ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να είναι ο επόμενος παίκτης που θα ανανεώσει το συμβόλαιο του στον Πας. Ο Αλέξανδρος στις δηλώσεις του ευχαρίστησε το τεχνικό team της ομάδας για την υποστήριξη προς το πρόσωπο του. 
«Να ευχαριστήσω όλους γι’ αυτό το βραβείο και ειδικά τον κ. Βασίλη Αλεξίου για τα καλά του λόγια. Πιστεύω ότι έχει δίκιο. Έχω μεγάλο σεβασμό στο τεχνικό τιμ και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Ελπίζω τη νέα χρονιά να είμαι πιο τυχερός και να βγάλω μέσα στο γήπεδο αυτό που αξίζω» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Νικολιάς.

Ερωτηθείς για το αν θα είναι έτοιμος του χρόνου να μην έχει άλλους τραυματισμούς απάντησε: «Πιστεύω όλα να πάνε καλά. Είναι ένα συν του συλλόγου ότι έχει έμπειρο επιτελείο κι αυτό βοηθάει κι εμάς να γινόμαστε καλύτεροι».

Γράφει ο Άγγελος Μπάρκας