Παπαδοπουλος Super Markets
Δήμος Αρταίων:Ιδιαίτερη ικανοποίηση για τις δημοπρατήσεις του Αρδευτικού Κάμπου Αμμοτόπου και της ανακαίνισης του Παλιού Δικαστικού Μεγάρου Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 14:22

3543481252.jpgΤην ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την δημοπράτηση ενός σημαντικού έργου για τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα της Άρτας, του Αρδευτικού Κάμπου Αμμοτόπου (στη θέση «Μπούφος») εκφράζει ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. 

Ο Δήμος Αρταίων ολοκλήρωσε τις σχετικές μελέτες τις οποίες υπέβαλε στην Περιφέρεια Ηπείρου για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.), απ΄ όπου και τελικά χρηματοδοτείται, με προϋπολογισμό 1.054.000 ευρώ. Το έργο, η δημοπράτηση του οποίου αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, αποτελεί  χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και αναμένεται να ενισχύσει την αγροτική παραγωγή και ως εκ τούτου το εισόδημα των αγροτών, αφού καλύπτει έκταση 620 στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γης.

Τέλος, ο Δήμαρχος Αρταίων χαιρετίζει την προκήρυξη από τις Κτιριακές Υποδομές (ΚτΥΠ) του διαγωνισμού για την  ανακαίνιση του Παλαιού Δικαστικού Μεγάρου Άρτας, στο οποίο θα στεγαστεί το Ειρηνοδικείο και το Πταισματοδικείο. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.670.000 ευρώ και λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα της Αρτινής κοινωνίας, με το Δήμο να έχει συνδράμει όπου κρίθηκε απαραίτητο.