Παπαδοπουλος Super Markets
Το Νησί πανηγύρισε στο τέλος της Hall of Brands Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 10:00

2231161068.jpgΓράφει: Ράνια Κρικώνη

Ο Αετός Νήσου ήταν τελικά η ομάδα που σώθηκε την 30η και τελευταία αγωνιστική στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία,  αφού υπερτερούσε στη βαθμολογία από τις τρεις αντιπάλους του και αν θα έπαιρνε τη νίκη, που τελικά τη πήρε, θα σωζόταν απευθείας.

Η αυλαία άνοιξε το Σάββατο με δύο βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδια, στα οποία η υποβιβασμένη  Κρύα έφερε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας με τα Πράμαντα και τα Σερβιανά ηττήθηκαν 1-3 από την Κατσικά.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τα παιχνίδια της Κυριακής, με το επίσης αδιάφορα παιχνίδι ανάμεσα σε Αμπελοκήπους και Μουσιωτίτσα, που έληξε 0-0. να προηγείται χρονικά. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που ήταν και τα πιο κρίσιμα, με το Ροδοτόπι να γνωρίζει συντριπτική ήττα 6-0 στον Παρακάλαμο, την Κράψη επίσης να ηττάται από το Πέραμα με 3-1, τους Μικρασιάτες να νικούν στην Ελεούσα την τοπική ομάδα με 0-1 και τέλος τους Νησιώτες να παίρνουν στα τελευταία λεπτά τη νίκη από την ομάδα των Χουλιαράδων με 1-2 και να σώζονται απευθείας.

Ακολουθεί ένα μίνι πρωτάθλημα ανάμεσα σε Νησί, Μικρασιάτες και Ροδοτόπι και εκεί θα κριθεί ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Β’ Ερασιτεχνική.