Παπαδοπουλος Super Markets
Σύσκεψη του Σωματείου Μηχανοτεχνίτων Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 13:11

1015238395.jpgΤο Σωματείο Μηχανοτεχνιτών Φανοποιών& Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων «Αρχιμήδης» καλεί τους πολίτες αλλά και τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Επαγγελματιοβιοτεχνών& Συνταξιούχων της πόλης μας, να συμμετάσχουν στην κοινή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018, και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα της Ομοσπονδίας στο κτήριο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στην μεγάλη αίθουσα, οδός Αραβαντινού 5Ε.

- Πιο αναλυτικά το δελτίο τύπου του Σωματείου Μηχανοτεχνιτών Φανοποιών& Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων, αναφέρει τα εξής:

«Καλούμε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων επαγγελματιοβιοτεχνών & συνταξιούχων της πόλης μας, κάθε συνδικαλιστή του χώρου των επαγγελματιών της περιοχής μας, όλους τους συναδέλφους επαγγελματοβιοτέχνες & αυτοαπασχολούμενους από όλους τους κλάδους σε κοινή σύσκεψη:

Την Τετάρτη 18/04/2018 & ώρα 7 μμ στην αίθουσα της Ομοσπονδίας

ΚΤΉΡΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ) ΟΔΟΣ Αραβαντινού 5Ε

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες από όλους τους κλάδους των επαγγελματιών

Σας καλούμε να συμμετέχετε στη σύσκεψη αυτή για να αποφασίσουμε όλοι μαζί την αγωνιστική απάντηση που πρέπει να δοθεί.  Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να δώσουμε την δική μας συλλογική, αποφασιστική, αγωνιστική απάντηση στα σχέδια τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Καμιά κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός στην πρώτη κατοικία, την επαγγελματική στέγη, τα εργαλεία και τα μέσα εργασίας από δάνεια που βρίσκονται στο κόκκινο. Κατάργηση των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών για χρέη σε Εφορία, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ. Πάγωμα των χρεών, διαγραφή των προσαυξήσεων. Πραγματικές ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους όσου το έχουν ανάγκη, με χαμηλές δόσεις.

Διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων για τα χρέη προς τις τράπεζες. Κούρεμα του κεφαλαίου κατά 30% για τους εν ενεργεία αυτοαπασχολούμενους και κατά 50% για όσους έκλεισαν την επιχείρησή τους.

Επαναφορά του αφορολόγητου για τους αυτοαπασχολούμενους. Ατομικό αφορολόγητο όριο στις 12.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 5.000 για κάθε παιδί. Φορολογία στο πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων. Αύξηση της φορολογίας προοδευτικά στο 45% για το μεγάλο κεφάλαιο.

Ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός που να καλύπτει τις απαραίτητες λειτουργίες κάθε μικροεπιχείρησης.

Αποσύνδεση των ασφαλιστικών οφειλών από την πρόσβαση σε παροχές υγείας- πρόνοιας περίθαλψης. Δωρεάν πρόσβαση για όλους τους αυτοαπασχολούμενους και τις οικογένειές τους σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου Επίδομα τοκετού και επίδομα μητρότητας (6μηνο). Αντίστοιχη μέριμνα για τους παιδικούς σταθμούς σε κάθε δήμο.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/04/18 ΩΡΑ: 7 μμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ 5)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»