Παπαδοπουλος Super Markets
Ήπειρος Ανατροπής:Ενημέρωση για τα δάνεια από κεφάλαια του τ. ΟΕΚ Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 15:41

1189703664.jpgΜε ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη "Ήπειρος Ανατροπής" καλεί τους πολίτες που ενδιαφέρονται σε μια ενημέρωση-συζήτηση για τις εξελίξεις με τα δάνεια απο κεφάλαια του τέως ΟΕΚ.Αναλυτικότερα:

 

"Η πρόσφατη απόφαση της Υπουργού Εργασίας κ. Έφης Αχτσιόγλου, για την ρύθμιση Δανείων από κεφάλαια του τ. ΟΕΚ επιλύει ένα πρόβλημα που έρχεται ήδη από το 1970, διαιωνίζεται έως σήμερα και έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο χιλιάδες δανειολήπτες.

Η εφαρμογή των μέτρων της Υ.Α. απαλλάσσει  περίπου 47.000 δανειολήπτες από κάθε δανειακή υποχρέωση ενώ όσοι παραμένουν θα δουν τις μηνιαίες τους δόσεις να μειώνονται  κατά 50% έως και 70%.

Η Υ.Α. αφορά αποκλειστικά δάνεια από κεφάλαια του τ. ΟΕΚ  και έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων Υ.Α. που αφορούν τις εργατικές κατοικίες στους οικισμούς του τέως ΟΕΚ.

Για την καλύτερη ενημέρωση των οικογενειών που έχουν εμπλοκή με τα δάνεια αυτά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 7.00μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων της Περιφέρειας Ηπείρου, στην οδό Ν. Ζέβρα-Στοά Σάρκα, 2ος όροφος, ενημέρωση-συζήτηση με τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Μάριο Μουζάλα.

Καλούνται όλοι οι συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται, καθώς και όσοι είναι κάτοχοι εργατικών κατοικιών και έχουν προβλήματα που σχετίζονται με τις κατοικίες τους να προσέλθουν για ενημέρωση στην παραπάνω εκδήλωση."