Παπαδοπουλος Super Markets
Χατζηδάκης: «Δεν μιλάω για θαύματα, μιλάω για συγκεκριμένο και μετρήσιμο έργο» Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 22:55

2947158643.jpg"Παρά τη μείωση του συνολικού προϋπολογισμού του ΕΣΠΑ, η Ήπειρος θα πάρει 34 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα, χωρίς να υπολογίσουμε τα χρήματα που θα έρθουν από το Γεωργικό ταμείο".

Αυτό δήλωσε, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης   μετά το πέρας της σύσκεψης φορέων που πραγματοποιήθηκε στo γραφείo τoυ Περιφερειάρχη. Μεταξύ των άλλων, ο Υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι  στο τέλος του 2015 η Ιονία Οδός θα είναι πραγματικότητα και θα έχει αλλάξει σημαντικά την εικόνα της Ηπείρου. Αναφέρθηκε επίσης στον Ε65, διευκρινίζοντας ότι σε πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό τμήμα και σε δεύτερη φάση θα ολοκληρωθεί.
Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έγκριση του προγράμματος ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι δεν θα καθυστερήσει η ανακοίνωση του αναδόχου.

Ωστόσο, καμία δήλωση δεν έγινε εκ μέρους του Υπουργού για το ζήτημα του αεροδρομίου των Ιωαννίνων, παρόλο που υπήρξε σχετική αναφορά από τον κ. Καχριμάνη.

Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε αισιόδοξος ότι «η  Ήπειρος μπορεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος» και δεν παρέλειψε να εξάρει το έργο τόσο της Περιφέρειας Ηπείρου όσο και του Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη προσωπικά, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους της Περιφέρειας.