Παπαδοπουλος Super Markets
Νέο Σεμινάριο Web analytics: using data to help a business grow από το Grow Greek Tourism Online της Google Εκτύπωση E-mail
Τεχνολογία
Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 11:41

634663410.jpgΗ πρωτοβουλία  Grow Greek Tourism Online της  Google πραγματοποιεί στα Ιωάννινα με την υποστήριξη της ΔΑΣΤΑ /Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  και του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου δωρεάν σεμινάριο  με τίτλο " Web analytics: using data to help a business grow"

Το νέο αυτό σεμινάριο υλοποιείται σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν το 2017 και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στο νέο 2ωρο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τη σημασία των web analytics και το ρόλο τους σε όλο το φάσμα του digital marketing. Θα αποκτήσουν μία καλή βάση γνώσεων για το πως να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Web Analytics αλλά και τι πληροφορίες μπορούν να συλλέξουν. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν τρόποι καθορισμού  επιχειρησιακών στόχων και μετάφρασης πληροφοριών μέσω των Web Analytics χρήσιμων για τη εκπόρευση συμπερασμάτων για την αποδοτική στόχευση δυνητικών πελατών.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στο Αμφιθέατρο του  Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και ώρα 12.00- 14.00 (ώρα προσέλευσης 11:45).

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης από το Grow Greek Tourism Online.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω του συνδέσμου https://goo.gl/nXoTcW

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Τέλος, όλοι όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορούν να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής τους στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθούν από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό τους ρυθμό. Αφού ολοκληρώσουν την εκπαίδευση μπορούν να πάρουν και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

 

Πληροφορίες:

-Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

-Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου : 2651007650, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.