Παπαδοπουλος Super Markets
Τα αποτελέσματα της Hall of Brands Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 21:15

3991177446.jpgΈπεσε σήμερα η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας, Hall of Brands, με το ενδιαφέρον να έχει κορυφωθεί κυρίως στην «ουρά» του πρωταθλήματος, με αρκετές ομάδες να δίνουν μάχη για την παραμονή τους.

Χθες διεξήχθησαν τρία από τα έξι παιχνίδια, με εκείνο στο Ενωσιακό γήπεδο να ανοίγει την αυλαία. «Καταιγιστική» ήταν η δεύτερη Ανατολή, που επικράτησε πολύ άνετα της Μουσιωτίτσας με 1-6 και παραμένει σταθερά στο κυνήγι των Σερβιανών.

Νέα ήττα γνώρισε η τελευταία ομάδα της κατηγορίας, Αμπελόκηποι, αυτή τη φορά από το Πέραμα με 1-2 και συνεχίζει να είναι για άλλη μια αγωνιστική ουραγός της βαθμολογίας.

Οι Χουλιαράδες πήραν εύκολη νίκη, την 12η για φέτος, αφού νίκησαν τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά με 3-0, στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.

Στα σημερινά παιχνίδια, το Νησί πήρε σπουδαία νίκη παραμονής στην έδρα του, επικρατώντας της Κατσικάς με 2-0 και έτσι ανέβηκε στους 21 βαθμούς.

Στο γήπεδο του Ροδοτοπίου, Θρίαμβος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ο πρωτοπόρος, αφού πήρε νέα νίκη στο πρωτάθλημα, νικώντας αυτή τη φορά τον Πασσαρώνα με 2-4.

Τέλος, σημαντική νίκη που ισοδυναμεί με μεγάλη βαθμολογική ανάσα στο πρωτάθλημα, πήραν οι Μικρασιάτες που νίκησαν στο Ενωσιακό γήπεδο την ομάδα των Πραμάντων με 3-1.

Ράνια Κρικώνη