Παπαδοπουλος Super Markets
Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων για την απεργιακή κινητοποίηση Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 17:35

1401324472.jpgΣε ανακοίνωση που εξέδωση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων για την απεργιακή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, ανέφερε τα εξής:

"Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων χαιρετίζει τους εκατοντάδες απεργούς που σήμερα διαδήλωσαν στο

κέντρο της πόλης ενάντια στην τρίτη αξιολόγηση και την ψήφιση από την κυβέρνηση του αντισυνδικαλιστικού νόμου.

 

Οι εκατοντάδες απεργοί των Ιωαννίνων αλλά και οι δεκάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, στείλανε σήμερα ένα ηχηρό μήνυμα ότι αυτή η πολιτική δεν θα περάσει αναίμακτα και ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία πιστή στην υπηρεσία των συμφερόντων της εργοδοσίας, του ΔΝΤ και της ΕΕ, να φτωχοποιήσει και άλλο την ελληνική εργατική τάξη, θα βρει απέναντί της τον εργαζόμενο λάο.

Σήμερα, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες απέδειξαν ότι δεν έχουν ανάγκη τον υποταγμένο-κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό που σφυρίζει αδιάφορα και κάνει «στάσεις εργασίας», ενώ αφαιρούν από την εργατική τάξη το μεγάλο όπλο της απεργίας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες σε συνέχεια και κλιμάκωση της πάλης για να μην περάσει ο νέος γύρος λεηλασίας της εργατικής τάξης. Πρέπει να παλέψουμε μέσα στους χώρους δουλείας για να ενισχυθεί η δράση των μαχόμενων δυνάμεων στο συνδικαλιστικό κίνημα. Να μην περάσει η ηττοπάθεια, να μην περάσει η νέα επίθεση ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με μαζικότητα και μαχητικότητα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και την νεολαία να συμμετέχουν στα επόμενα ραντεβού

Δευτέρα 12/01 στις 12:30 συμμετοχή στην κινητοποίηση των Δημοσιοϋπαλληλικών Σωματείων στην ακαδημία.

Δευτέρα 12/01 στις 18:00 στην κινητοποίηση που καλεί το Ε.Κ.Ι και τα πρωτοβάθμια εργατοϋπαλληλικάσωματεία του Ιδιωτικού τομέα."