Παπαδοπουλος Super Markets
Εξελίξεις στην υπόθεση εργαζομένων super market-Κάλεσμα σε διαδήλωση διαμαρτυρία από το Σωματείο Υπαλλήλων Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 12:01

292727125.jpgΤο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων εξέδωσε δελτίο τύπου που αναφέρεται στις εξελίξεις της υπόθεσης με τους εργαζόμενους της αλυσίδας s/m. Παράλληλα δε, καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε διαδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή,

12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

 

- Πιο αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων:

«Ο αγώνας των εργαζομένων της πρώην Καρυπίδης και νυν Market IN συνεχίζεται, με αίτημα να γυρίσουν για δουλειά οι εργαζόμενοι που το επιθυμούν, έχοντας πια και στα χέρια τους και την Προσωρινή Απόφαση του Δικαστηρίου που τους δικαιώνει.

Σήμερα, 8 Γενάρη 2018, απορρίφθηκε η έφεση της εργοδοσίας για να παρθεί πίσω η απόφαση που λέει ότι οι εργαζόμενοι δικαιούνται να γυρίσουν στη δουλειά τους.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να εφαρμοστεί τώρα η απόφαση με ευθύνη του κράτους, της αποκεντρωμένης διοίκησης. Όπως επίσης, καλεί την Επιθεώρηση Εργασίας να παίξει το ρόλο για τον οποίο είναι αρμόδια.

Το Σωματείο μας θα συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να γυρίσουν πίσω οι εργαζόμενοι.

Θα είμαστε όλοι στην απεργία την Παρασκευή 12 Γενάρη στις 10:00 πμ στο Εργατικό Κέντρο, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που η κυβέρνηση με τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου επιθυμούν να ψηφίσουν για να φέρουν σε ακόμη χειρότερη θέση όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.

Όλοι οι εργαζόμενοι να γυρίσουν στη δουλειά τους χωρίς καμία απόλυση!»