Παπαδοπουλος Super Markets
Τα Κυριακάτικα αποτελέσματα της Hall of Brands Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 10:23

520172433.jpgΣυνεχίστηκε σήμερα η 15η αγωνιστική της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας, με τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια, που είχαν ώρα έναρξης στις 15:00.

Στο γήπεδο των Πραμάντων, η τοπική ομάδα απώλεσε βαθμούς, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα της Κρύας, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο Ροδοτόπι, σπουδαίο διπλό πήρε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά, καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας με 1-2, κλείνοντας έτσι θετικά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Με το ίδιο σκορ τελείωσε το παιχνίδι και στο Νησί, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και εκείνη των Χουλιαράδων, με τους φιλοξενούμενους να υποχωρούν στην τέταρτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Την ήττα στο γήπεδο «Αγιά Σοφιά» γνώρισαν οι Μικρασιάτες με 0-1 από τη Θύελλα Ελεούσας, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν σταθερά τρίτοι στη βαθμολογία.

Τέλος, επιβλητική νίκη της δεύτερης Ανατολής στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, που επικράτησε του ουραγού Βελισσαρίου με 0-10, μειώνοντας έτσι στον ένα βαθμό τη διαφορά από τα πρωτοπόρα Σερβιανά.

Ράνια Κρικώνη