Παπαδοπουλος Super Markets
Τα σημερινά αποτελέσματα της Ηall of Brands Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 06 Ιανουάριος 2018 21:45

621499105.jpgΗ χρονιά στην πρώτη ερασιτεχνική ξεκίνησε σήμερα με την έναρξή της να συμπίπτει με το τέλος του πρώτου γύρου, καθώς η 15η αγωνιστική που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η τελευταία του πρώτου μέρους. Η αυλαία άνοιξε σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, που είχαν ώρα έναρξης στις 15:00.

Με το αριστερό έκανε ποδαρικό η χρονιά στην ομάδα των Σερβιανών, αφού ο Θρίαμβος έκανε σήμερα τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, καθώς ήρθε ισόπαλος στο γήπεδο της Κατσικάς με την ομώνυμη ομάδα με 2-2. Οι παίκτες του Μανώλη Σκούφαλη βρέθηκαν πίσω στο σκορ, στο δεύτερο όμως ημίχρονο πάλεψαν για την ισοφάριση, ενώ θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι και στην ανατροπή. Παρά τη σημερινή απώλεια βαθμών, τα Σερβιανά αναδείχθησαν πρωταθλητές Χειμώνα, αφού εξακολουθούν να προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα.

Νίκη «ανάσα» πήραν οι Αμπελόκηποι, που νίκησαν στο Ενωσιακό γήπεδο τη Μουσιωτίτσα, ανεβαίνοντας έτσι στους 7 βαθμούς της κατάταξης. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 25 βαθμούς.

Τέλος, με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά και για την Προοδευτική Περάματος, που νίκησε στο γήπεδο της Λιμνοπούλας την ομάδα της Κράψης με 0-2. Καθολική υπεροχή από την ομάδα του Περάματος, που πλασαρίστηκε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία, φτάνοντας στους 26 βαθμούς.

Ράνια Κρικώνη