Παπαδοπουλος Super Markets
Συνένωση δυνάμεων με πρωτοβουλία της Περιφέρειας ζητά ο Δήμος Ιωαννιτών για τα διόδια σε Εγνατία και Ιόνια Οδό Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 12:39

3581452060.jpgΣτην έκδοση ψηφίσματος με το οποίο θα ζητείται η ελεύθερη διέλευση από τα διόδια  Δροσοχωρίου των κατοίκων των δημοτικών διαμερισμάτων Ανατολικής και Κράψης θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων μετά από εισήγηση του Δημάρχου, Θωμά Μπέγκα.

 

Ο κ. Μπέγκας κατά τη διάρκεια της εκτός ημερησίας διάταξης συζήτησης στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο, τόνισε πως μπορεί η εφαρμογή του μέτρου της ελεύθερης διέλευσης να είναι για περιορισμένο διάστημα, ωστόσο έστω και γι’ αυτό το λίγο χρόνο θα πρέπει οι κάτοικοι των δύο αυτών δημοτικών διαμερισμάτων να συμπεριληφθούν στη λίστα με όσους δικαιούνται να διέρχονται ελεύθερα από τα διόδια του Δροσοχωρίου.

Ο Δήμαρχος παράλληλα κάλεσε την Περιφέρεια Ηπείρου να αναλάβει πρωτοβουλία συντονισμού όλων των φορέων της περιοχής προκειμένου να υπάρξει μια κοινή και τεκμηριωμένη άποψη για τη δίκαιη λειτουργία των διοδίων σε Εγνατία και Ιόνια οδό.

«Πρέπει με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου να κάνουμε όλοι οι φορείς της Ηπείρου μια παρέμβαση από κοινού.

Είναι αρχή μας και το έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα, πως σε όλα τα μεγάλα ζητήματα πρέπει να υπάρχει συνένωση δυνάμεων για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα», είπε ο κ. Μπέγκας.