Παπαδοπουλος Super Markets
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για την ΕΛΕΠΑΠ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 19:57

1452542182.jpgΤο 2ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσουν Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τίτλο «Τα Χριστούγεννα στην Ήπειρο της Παράδοσης και της Προσφοράς».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στις 14/12/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, με ελεύθερη είσοδο.

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι το Πνεύμα των Χριστουγέννων να «απλωθεί» και να γεμίσει με φως και χαρά τις καρδιές όλων, παιδιών και ενηλίκων και ιδιαίτερα εκείνων που το έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη, όπως είναι τα παιδιά με «ιδιαίτερες ικανότητες».

Για το λόγο αυτό θα τεθεί σε κοινή θέση κυτίο για την εθελοντική προσφορά του καθενός μας στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) Ιωαννίνων, επίσης θα παραδοθεί αναπηρικό αμαξίδιο σε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

Την εκδήλωσή μας θα στηρίξουν με την εθελοντική κι ευγενική τους συμμετοχή:

Μουσικοί από το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων (μαθητές και εκπαιδευτικοί).

Οι μουσικοί κος Γρηγόρης Καψάλης (κλαρίνο, τραγούδι), κος Μιχάλης Μπραχόπουλος (κλαρίνο), κος Γιώργος Μπέλλος (κλαρίνο), κος Αντώνης Τζιάσιος (κρουστά), κος Ιωάννης Παπακώστας (τραγούδι), κος Γιώργος Πατσιούρας (τραγούδι).

Τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα της Βουνοπλαγιάς, της Κοπάνης, του ΠΠΓΝΙ και της Κατσικάς.

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός Αικατερίνη Τσολίγκα.