Παπαδοπουλος Super Markets
«Ημέρα Αγάπης και προσφοράς» από τον «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α» στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 12:51

2496319417.jpgΤην Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως αργά το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α» διοργανώνει εκδήλωση και Τηλεμαραθώνιο για την στήριξη του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης.

Η «Ημέρα αγάπης και προσφοράς», είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών.

«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας», καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.

Καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, την Εκκλησία, και τις επιχειρήσεις του τόπου μας να προσφέρουν ότι μπορούν «για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. «Μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί»

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί στην αίθουσα Πυρσινέλλα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και υποδήματα, είδη υγιεινής και είδη καθαριότητας, παιχνίδια, βιβλία και κάθε οικιακό είδος που είναι διαθέσιμο και χρήσιμο.

- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

18:00 Βίντεο.

18:30 Παράσταση αφήγησης

«Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια»

Αφήγηση: Μαρία Μαχαιρά

Μουσική: Αντώνης Καρασταμάτης

19:00 Παραδοσιακά Κάλαντα από τις νεανικές συνάξεις της ενορίας Περιβλέπτου.

19:30 Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από το «Σύνολο Εγχόρδων» του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων.

20:00  Μodern Music School με συμμετοχή του τμήματος pop.

21:00 «Ποιήσεως Μέλως»

Αποσπάσματα και τραγούδια από μελοποιημένη ποίηση

Γεωργία Αναστάση (πιάνο)

Ειρήνη Δόβα (Υψίφωνος)

Ελευθέριος Καραγιάννης (ενορχήστρωση – πνευστά)

21:30 Ioannina School of Music με συμμετοχή του τμήματος Soul Blues.

22:00 Συναυλία με τον Δημήτρη Υφαντή