Παπαδοπουλος Super Markets
Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας στην Ηγουμενίτσα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 11:17

313550958.jpgΟ Δήμος Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο του Π.Ε.Π. Ηπείρου 2014-2020, ως δικαιούχος φορέας, ξεκίνησε τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας.

Στόχος της δομής είναι να αποτελέσει το πρώτο σημείο υποδοχής των ωφελουμένων για την καταγραφή, κατεύθυνση, παραπομπή και διασύνδεσή τους με τα κοινωνικά προγράμματα, αλλά και με υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Το Κέντρο Κοινότητας παρέχει μια ολιστική υποστήριξη στους ωφελούμενους για την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, καθώς και την προώθηση στην απασχόληση.

Προσφερόμενες υπηρεσίες είναι:

α) Υποδοχή-Ενημέρωση-Υποστήριξη των πολιτών,

β) Συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές και

γ) Παροχή υπηρεσιών για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και διασφάλιση της κοινωνικής ένταξης των ωφελουμένων.

Ωφελούμενοι μπορούν να είναι οι πολίτες που κατοικούν στον Δήμο Ηγουμενίτσας και κατά προτεραιότητα οι ωφελούμενοι του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, μετανάστες, δικαιούχοι διεθνούς προστασίας, αιτούντες άσυλο, ΑμεΑ, Ρομά και γενικότερα ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας: http://www.igoumenitsa.gr/el/gia-ton-dimoti/koinoniki-pronoia/kkdimg

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (συστεγάζεται με την Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας)

Αγίων Αποστόλων 43,

Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα

Τηλ.: 2665028140

Φαξ: 2665026886

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Facebook: www.facebook.com/kkIgoumenitsas/

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:00 – 15:00