Παπαδοπουλος Super Markets
Παρουσίαση της ανταποδοτικής διαδικτυακής υπηρεσίας του: «filoxeno.com» Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 11:52

1210470203.jpgΤο Επιμελητήριο Ιωαννίνων προβάλει τις Επιχειρήσεις-Μέλη του Τουριστικού Τμήματός του, σε συνεργασία με την μεγαλύτερη Τουριστική Πύλη στην Ελλάδα, και ταυτόχρονα το συνολικό Τουριστικό Προϊόν του Νομού Ιωαννίνων«filoxeno.com».

Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5ε) στα Ιωάννινα, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων διοργανώνει Ειδική Παρουσίαση της ανταποδοτικής διαδικτυακής υπηρεσίας του: «filoxeno.com».

Με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Επιπλωμένων Διαμερισμάτων Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο», του Συλλόγου Τουριστικών Καταστημάτων Ιωαννίνων και της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων και Επιχειρήσεων Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού Ηπείρου «Ο Ξένιος Ζεύς».

Κατά την διάρκεια της Παρουσίασης θα απαντηθούν όλα τα σχετικά ερωτήματα, όπως:

Πώς μπορώ να διαχειριστώ την προβολή της Επιχείρησής μου;

Πώς μπορώ να δέχομαι on-line κρατήσεις από το filoxeno.com;

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις Επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό, όπως: Ξενοδοχεία, Καταλύματα, Αγροτουριστικά, Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες, Clubs, Ενοικίαση Αυτοκινήτων, Μηχανών και Σκαφών, Τουριστικά Πρακτορεία και Γραφεία, Δραστηριοτήτων Ιστιοπλοΐας, Αναρρίχησης, Ιππασίας, Παραγωγής Τοπικών ή/και Παραδοσιακών Προϊόντων (καλλιτεχνικών, τροφίμων, ποτών, κλπ.).