Παπαδοπουλος Super Markets
Εθελοντική αιμοδοσία στην τ.κ. Κουτσελιού Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 15:28

2922071217.jpgΤη Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα  6μ.μ. έως τις 8 .μ. μ.  τα μέλη του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αιμοδοτικού Συλλόγου πραγματοποιούν εθελοντική αιμοδοσία  στη τ.κ. Κουτσελιού  στην αίθουσα  συνελεύσεων  του κοινοτικού καταστήματος.

Καλούνται οι εθελοντές αιμοδότες, που είναι μέλη του συλλόγου να προσέλθουν στο χώρο για να προσφέρουν  το πολύτιμο αγαθό  για τον πάσχοντα συνάνθρωπο  το αίμα τους.

Στόχος είναι η αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών. Ο κάθε αιμοδότης να προσπαθήσει να φέρει και ένα άλλο άτομο να αιμοδοτήσει.  Η αιμοδοσία είναι μια πανανθρώπινη αξία , γιατί το αίμα δεν είναι προϊόν  εργοστασίου  παράγεται από τον άνθρωπο και προσφέρεται  για τον άνθρωπο.  Με το σύνθημα  <<ΔΙΝΑΝΕΙΣ ΑΙΜΑ , ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ >> ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΌΤΗΤΑ.  Ο εθελοντής αιμοδότης είναι ό ενεργός πολίτης , γιατί η συμμετοχή του στην εθελοντική αιμοδοσία ανεβάζει το πολιτιστικό υπόβαθρο της χώρας του.  Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολιτισμός.  Γιατί αν   στη χώρα μας οι εθελοντές αιμοδότες  έδινε αίμα το 6% του ενεργού πληθυσμού  ,η χώρα μ,α μας θα ήταν αυτάρκης σε αίμα.