Παπαδοπουλος Super Markets
Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στην Πρέβεζα. -Αύριο τα νέα πακέτα Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 10:39

2224414616.jpgΤρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα μοιραστούν στην Πρέβεζα για τη στήριξη των απόρων οικογενειών σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η νέα παραλαβή πακέτων βοήθειας από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ενώ συνεχίζεται για 18 μήνες η διανομή η οποία προσφέρει μια ανακούφιση σε 188 άπορες οικογένειες.
Οι ποσότητες που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής είναι πολύ μεγάλες, καθώς έχουν διατεθεί πάνω από 7500 κιβώτια στο νομό σε οικογένειες που χρειάζονται άμεση βοήθεια ακόμα και για την επιβίωσή τους.  Η επόμενη ημερομηνία παραλαβής είναι 15 Μαΐου. Πολύτιμη είναι η συνδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως – Πρεβέζης, η οποία επιμελείται τη διανομή των τροφίμων.
Με ανακοίνωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη πορεία του προγράμματος, ευχαρίστησε θερμά την Ένωση Εφοπλιστών που παρέχει τη βοήθεια, και δήλωσε ότι η συνέχισή του προγράμματος είναι αποτέλεσμα της συνεπούς υλοποίησής του. Ιδιαιτέρως, ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Χρυσόστομο για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Π.Ε. Πρέβεζας και της Μητρόπολης στην υλοποίηση αυτής της δράσης.