Παπαδοπουλος Super Markets
Εκδήλωση για τα παιδιά των ένστολων και του προσωπικού της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 19:24

3344545772.jpgΣε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2016 στο παραλίμνιο ψυχαγωγικό πάρκο της πόλης των Ιωαννίνων, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του ένστολου και πολιτικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με μέριμνα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας και την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου.

Μετά τον χαιρετισμό και τις καθιερωμένες ευχές που απηύθυναν προς τους παρευρισκομένους, ο Περιφερειακός Διευθυντής Αστυνομίας Ηπείρου, Ταξίαρχος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος και οι πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών & Αξιωματικών κ.κ. ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος & ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ Θεόδωρος αντίστοιχα, τα μικρά παιδιά διασκέδασαν χορεύοντας και τραγουδώντας.

H συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ενώ η χαρά έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν στην αίθουσα εμφανίστηκαν η πριγκίπισσα με τα ξωτικά, και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους. Η διασκέδασή τους συνεχίστηκε και μετά το πέρας της εκδήλωσης με την περιήγηση στον παραμυθένιο χώρο της Αστερούπολης με το χωριό του Άη Βασίλη, το "Εργαστήρι Σοκολάτας", το παγοδρόμιο, το Λούνα Παρκ, το bowling, την πριγκίπισσα Αστερούλα, το Carousel, και την χριστουγεννιάτικη αγορά.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, ιδιαίτερα δε την Διευθύντρια της Αστερούπολης κα. ΣΒΑΪΕΡ, τη διεύθυνση και το προσωπικό του Factory of Sound Ioannina, καθώς και τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του Δημοσίου Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων.