Παπαδοπουλος Super Markets
Επίσκεψη του Επίκουρου Καθηγητή Καρδιολογίας του Columbia της Νέας Υόρκης κ. Δημήτριου Καρμπαλιώτη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 17:16

3020250909.jpgΜε ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. κ. Γεώργιος Καψάλης τον Επίκουρο Καθηγητή Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης (Η.Π.Α.), κ. Δημήτρη Καρμπαλιώτη, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους επεμβατικούς καρδιολόγους στον κόσμο.

Ο κ. Καρμπαλιώτης έχει αναπτύξει μία εξαιρετική συνεργασία με τη Σχολή Επιστημών Υγείας στο πλαίσιο της οποίας Καρδιολόγοι από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μετεκπαιδεύονται στο Πανεπιστήμιο Columbia. Ο κ. Καρμπαλιώτης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του τόσο για το επίπεδο της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όσο και για τη γενικότερη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τους Καθηγητές και το λοιπό προσωπικό της Κλινικής. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Καρμπαλιώτη για τη συνεργασία αυτή, επεσήμανε ότι η γενικότερη στρατηγική του Ιδρύματος είναι η ανάπτυξη τέτοιων συνεργασιών με Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δ. Καρμπαλιώτης αναγορεύτηκε σε Προσκεκλημένο Καθηγητή της Σχολής Επιστημών Υγείας, ενώ ο Πρύτανης επέδωσε στον κ. Καρμπαλιώτη το έμβλημα του Πανεπιστημίου. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Πρύτανη, Καθ. κ. Ανδρέας Φωτόπουλος, η Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθ. κ. Μαργαρίτα Τζαφλίδου, ο Καθ. Καρδιολογίας κ. Λάμπρος Μιχάλης, ο Αναπλ. Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χρήστος Κατσούρας, καθώς και μέλη της οικογένειας του κ. Καρμπαλιώτη.