Παπαδοπουλος Super Markets
Το τσίπουρο μας βγάζει απο την κρίση!.. Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 08:04

3960463946.jpgΕίναι αλήθεια, οτι με τις διατάξεις για το τσίπουρο, που έχει η επιβάλλει η Τρόικα, τα πράγματα έχουν γίνει πιο περίπλοκα για τους παραγωγούς. Το να βγάλει κανείς

το περίφημο αυτό ποτό και κυρίως το να το φορολογηθεί είναι κάτι που είχε προκαλέσει και προκαλεί αντιδράσεις. Όλα μπορεί να αλλάξουν, χωρίς πλάκα, μετά το χθεσινό Eurogroup.

Σύμφωνα με τον "Βηματοδότη", ο Γιάννης Στουρνάρας, στο δείπνο που παρέθεσε, είχε ένα καραφάκι τσίπουρο για κάθε υπουργό (αν μέθυσαν ή όχι δεν το μάθαμε, αλλά ξεροσφύρι δεν το ήπιαν!) και μαζί τους είχε και ένα φυλλάδιο που τους εξηγούσε, γιατί το τσίπουρο δεν μπορεί να φορολογηθεί όπως το ουίσκι και τα άλλα κλασσικά ποτά.

Όπως μαθαίνουμε, οι ξένοι Υπουργοί ενθουσιάστηκαν με το ελληνικό ποτό σε τέτοιο βαθμό που φαίνεται να έδωσαν το ελεύθερο στον Έλληνα Υπουργό να κάνει μόνος του τις κινήσεις για να αρθούν οι αγκυλώσεις στο θέμα. Μπας και πρέπει να τους ποτίζουμε πιο συχνά τσιπουράκι, κάθε φορά που έρχονται οι Τροικανοί στην Αθήνα; Για... ψάξτε το εκεί στην Κυβέρνηση! Ίσως είναι η λύση για την κρίση!