Παπαδοπουλος Super Markets
Νέες κάρτες AB Plus Mastercard απο "Πειραιώς" και ΑΒ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 01 Απρίλιος 2014 16:36

1072317908.jpgΗ Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζουν τη νέα σειρά καρτών ΑΒ Plus MasterCard, προσφέροντας πρόγραμμα επιβράβευσης άμεσα συνδεδεμένο με το γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus της ΑΒ Βασιλόπουλος. Οι κάρτες ΑΒ Plus MasterCard έχουν τεχνολογία contactless (ανέπαφων συναλλαγών) και  διατίθενται σε 3 προϊόντα: χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη.

"Με τις κάρτες ΑΒ Plus MasterCard, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρεται πρόγραμμα επιβράβευσης διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά προϊόντα καρτών, που δίνει  στους πελάτες τη δυνατότητα να κερδίζουν, επιλέγοντας τον τύπο κάρτας που ταιριάζει στις ανάγκες τους" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι πόντοι...

Να σημειωθεί, οτι οι κάτοχοι χρησιμοποιώντας τις ΑΒ Plus MasterCard κερδίζουν επιπλέον πόντους ΑΒ Plus από όλες τις αγορές σε επιχειρήσεις με το σήμα της MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διπλάσιους  πόντους στα ΑΒ Βασιλόπουλος (οι διπλοί πόντοι δεν ισχύουν για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά ή άλλες προωθητικές ενέργειες). Οι πόντοι που συγκεντρώνονται με τις νέες κάρτες προστίθενται στους πόντους που συλλέγονται με την κάρτα ΑΒ Plus και οι κάτοχοι κερδίζουν περισσότερες Επιταγές Έκπτωσης ΑΒ Plus αξίας €6 από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, σε μικρότερο χρονικό διάστημα. "Η νέα αυτή συνεργασία μεταξύ του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και της ΑΒ Βασιλόπουλος έχει ως στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των κοινών πελατών –υφιστάμενων και νέων, προσφέροντας μία γκάμα καινοτόμων προϊόντων με ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα επιβράβευσης" καταλήγει η ανακοίνωση.