Παπαδοπουλος Super Markets
Δεν είναι έτοιμα ακόμη τα πολυϊατρεία στα Γιάννενα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 01 Απρίλιος 2014 15:46

2804195552.jpgΔεν είναι ακόμη έτοιμα να ανοίξουν για το κοινό τα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΥΥ) στα Γιάννενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά, ενώ και η συνταγογράφηση γίνεται με δυσκολίες. Όπως αναφέρουν πηγές, σε λίγες ημέρες, ίσως και μέσα στην εβδομάδα λυθούν τα προβλήματα και ξεκινήσει η κανονική λειτουργία των πολυϊατρείων, τα οποία αναμένουν χιλιάδες ασφαλισμένοι στην περιοχή.

Να σημειωθεί, πάντως, οτι ανοικτά για συνταγογράφηση και για εξετάσεις πολιτών είναι πλέον πολλά από τα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ.

Προς το παρόν, οι γιατροί δέχονται χωρίς ραντεβού, καθώς δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα ο αριθμός των ειδικών που τελικά θα υπηρετήσουν το ΠΕΔΥ, ούτε το ωράριό τους, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά οι τηλεφωνικές εταιρείες και να μπορούν να κλείνουν ραντεβού. Ωστόσο, χθες ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό (Μega), εξέφρασε την πεποίθηση ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει και η λειτουργία των τηλεφωνικών ραντεβού, για την καλύτερη οργάνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.