Παπαδοπουλος Super Markets
Με τους τρίτεκνους Άρτας τα είπε ο Χρ. Τσιρογιάννης Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 17:14

3892945425.jpgΤη σημασία της αξιοποίησης των πόρων από τα ευρωπαϊκά Ταμεία ανέδειξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης σε επίσκεψη του στο Σύλλογο Τριτέκνων Άρτας. Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με τους φορείς της Άρτας, ο υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους, επισκέφθηκε το Σύλλογο και κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο Χρήστο Γιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. πληροφορήθηκε τα αιτήματα των τριτέκνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος ζήτησε με παρέμβαση του την ελάφρυνση των τρίτεκνων οικογενειών στα Δημοτικά Τέλη.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και θα μεριμνήσει, ώστε να ληφθούν μέτρα ανακούφισης των τριτέκνων οικογενειών της Άρτας που, μαζί με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της κρίσης.

Ο κος Τσιρογιάννης αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματα της τρίτεκνης οικογένειας σημείωσε πως αυτό που χρειάζεται είναι αρχικά ο σχεδιασμός και στη συνέχεια η υλοποίηση μιας πολιτικής κοινωνικής προστασίας. «Είναι απαραίτητες οι στοχευμένες δράσεις προστασίας των ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης και κινδυνεύουν από κοινωνικό αποκλεισμό», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται η συμμετοχή και η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.