Παπαδοπουλος Super Markets
"Ο Κολόκας ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής" λέει στο ΒΗΜΑ 90,1 ο Αλ. Φαρμάκης Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 12:00

1512660721.jpg"Ο Δήμος Ιωαννιτών για να διοικηθεί θέλει συνεργασίες. Είμαστε στη διαδικασία συνεργασιών με ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές κινήσεις".

Με αυτή τη φράση, στο ΒΗΜΑ 90,1 και στη Βίλιαν Στασινού, ο Αλέκος Φαρμάκης, επικεφαλής της "Δημοτικής Ανόρθωσης", δημιουργεί νέα δεδομένα στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς, ουσιαστικά, προαναγγέλλει νέα παράταξη που θα προέλθει απο τη συνεργασία ήδη υπαρχόντων παρατάξεων.

 

"Μεσα σε 2 ημέρες θα έχουμε λύσει το θέμα" είπε και συμπλήρωσε, πως "ο κ. Κολόκας είναι ο πλέον αξιόπιστος και ειλικρινής συνομιλητής". Σύμφωνα με τον κ. Φαρμάκη, "κόκκινη γραμμή" συνεργασίας θα είναι η ύπαρξη ή μη επίσημου χρίσματος απο κόμμα σε κάποια παράταξη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπει στο νέο κυοφορούμενο σχήμα και ο Άρης Μπαρτζώκας (ο τελευταίος όμως τον... άδειασε, αφού λίγο αργότερα το διέψευσε στο ΒΗΜΑ 90,1 αναλυτικά εδώ). Τα νεότερα, λοιπόν, σε δυο ημέρες, καθώς όπως δεσμεύτηκε ο κ. Φαρμάκης, τότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Πάντως, εντύπωση προκάλεσε η δήλωση, οτι ίσως υπάρξει και κάποιος άλλος "απροσδιόριστος παράγοντας", που θα εντάσσεται στην κυοφορούμενη συνεργασία, τον οποίο παράγοντα όμως αρνήθηκε να αποκαλύψει. Οψόμεθα...