Παπαδοπουλος Super Markets
ΤΩΡΑ - Διαδηλώνουν στην Αθήνα οι φοροτεχνικοί της Ηπείρου Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας   
Κυριακή, 30 Μάρτιος 2014 13:44

413189584.jpgΣτην Αθήνα βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι αντιπροσωπείες από τις Ενώσεις Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ιωαννίνων και Άρτας – Φιλιππιάδας. Στις 6.30 το απόγευμα θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που διοργανώνει η ΓΣΕΕ έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα.
Σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία υποστηρίζει ότι το πολυνομοσχέδιο με τις διατάξεις που περιλαμβάνει «στέλνει στη γκιλοτίνα εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους, ολόκληρη την ελληνική κοινωνία» ενώ «καταργεί στην ουσία κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας από το ήδη στραπατσαρισμένο κοινωνικό κράτος».
Οι φοροτεχνικόι της Ηπείρου θα ενωθούν με συναδέλφους τους από την υπόλοιποι Ελλάδα, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους στις προβλέψεις του πολυνομοσχεδίου για τη φορολογία και τα πρόστιμα.
Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι φαρμακοποιοί, ζητώντας την απόσυρση διατάξεων που αφορούν τη λειτουργία των φαρμακείων.
Επίσης, θα δώσουν το «παρών» και οι γιατροί με την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) να χαρακτηρίζει «τερατώδεις» τις ρυθμίσεις για την υγεία που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο.