Παπαδοπουλος Super Markets
Nέα συνταγή για το γάλα για να ...μη χυθεί η καρδάρα Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 29 Μάρτιος 2014 23:18

3373532258.jpgΣτη σκια της παραίτησης του Μάξιμου Χαρακόπουλου, αλλά και της ξεκάθαρης θέσης βουλευτών ότι δεν ψηφίζουν το συγκεκριμένο άρθρο, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης

και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης φαίνεται ότι κατέληξαν σε νέα συνταγή για το γάλα, ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις.
Όπως μετέδωσε το Mega, το βράδυ του Σαββάτου, συνεχείς ήταν οι συσκέψεις των δύο υπουργών, ώστε να υπάρξει συμβιβαστική πρόταση.
Αυτή θα κατατεθεί στην Ολομέλεια την Κυριακή με τη μορφή νέας διατύπωσης στο νομοσχέδιο που να ικανοποιεί και τους διαφωνούντες βουλευτές.
Νωρίτερα, μιλώντας στην Επιτροπή, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης είχε πει: «Είμαστε εδώ για το γάλα και τα υπόλοιπα θέματα. Για να ακούσουμε απόψεις και να βρούμε λύσεις στη βάση της κοινής λογικής.
Να σημειώσω ότι κάθε άλλο σκοπό έχουμε από το να βλάψουμε. Το ελληνικό σήμα και το γάλα ημέρας είναι αποδεικτικό των προθέσεων, αλλά δεν μπορούμε να αδιαφορούμε ότι έχουμε ακριβότερο γάλα 34% από τον μέσο κοινοτικό όρο και φαντάζομαι ότι όλοι θα δείτε το υπουργείο έχει δίκιο.»