Παπαδοπουλος Super Markets
Κάλεσμα απευθύνει η Δ.Ρ.Α.Σ.Υ. για την γενική της συνέλευση Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 12:01

1618918018.jpgΗ  ΔΡΑΣΥ απευθύνει σε όλους αγωνιστικό ενωτικό κάλεσμα για πάρουν μέρος στην Συνέλευσή της , την Τετάρτη 1η Ιούνη στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ κ ώρα 7.00μμ.

 

Το κάλεσμα αναφέρει:

Εργαζόμενε Λαέ
Η Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση (Δ.Ρ.Α.ΣΥ), σας καλεί στην Γενική της Συνέλευση, την Τετάρτη 1 Ιούνη στις 7 μμ στην αίθουσα ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
Αυτή η ΓΣ είναι η πρώτη μετά την τραγική απώλεια του επαναστάτη, γιατρού, του Ανθρώπου, επικεφαλής της παράταξης σ. Στέφανου Σκοπούλη.
Εργαζόμενε Λαέ
Για 6η συνεχή χρονιά, χιλιάδες εργατικά λαϊκά νοικοκυριά, ζουν σε συνθήκες φτώχιας και στερήσεων. Η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού στέρησε τις ελπίδες του λαού μας για την ανατροπή αυτής της κατάστασης, μετατρέποντας το ΟΧΙ του λαού στα μνημόνια και την ΕΕ, σε νέα μνημονιακή υποδούλωση. Ακολουθεί την πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και όλων των αστικών πολιτικών κομμάτων, κάτω από τις επιταγές των κεφαλαιοκρατών και της Τρόικας. Λεηλατεί ότι απόμεινε από τις προηγούμενες επιδρομές, προχωρεί σε μειώσεις συντάξεων, με αύξηση του χρόνου, κατεδαφίζει την κοινωνική ασφάλιση, φοροληστεία, αύξηση των άμεσων και έμμεσων φόρων, ομαδικές απολύσεις, χτύπημα συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, νέα διαρκή μνημόνια.
Εργαζόμενε Λαέ
Η μνημονιακή δημοτική αρχή αναλαμβάνει να εξειδίκευση αυτή την επιδρομή στα πλαίσια του Δήμου.
•    Ασκεί προνομιακή φορολογική πολιτική στο μεγάλο κεφάλαιο, ενώ παίρνει τα πρωτεία στην βαριά φορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων που βρίσκονται σε καθεστώς πείνας, ανεργίας και εξαθλίωσης,
•    Το νερό από κοινωνικό αγαθό μετατρέπεται σε πανάκριβο χαράτσι για την λαϊκή οικογένεια και σε πηγή πλουτισμού για τις εταιρείες εμφιάλωσης που αντλούν ανεξέλεγκτες ποσότητες σε εξευτελιστικά χαμηλό τίμημα.
•    Προχωρεί σε πλήρη απορρύθμιση-κατάρρευση των υπηρεσιών για να νομιμοποίηση την ιδιωτικοποίηση τους στην συνείδηση του λαού.
•    Ιδιωτικοποιεί κάθε σπιθαμή δημόσιου χώρου, όπως αυτό της ΟΑΣΗΣ και τα 22 στρέμματα στην Ανατολή.
•    Οι παιδικοί σταθμοί και οι σχολικές μονάδες χωρίς χρηματοδότηση, αφήνονται στην μοίρα τους
•    Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς υπάρχουν μόνο κατ’ όνομα.
•    Οι παιδικές χαρές παραμένουν κλειστά οικόπεδα.
•    Τα χωριά είναι εντελώς παραμελημένα.
•    Βιάζουν και κερδοσκοπούν σε βάρος του περιβάλλοντος, αντιμετωπίζουν τον πολιτισμό ως εμπόρευμα.
•    Οι μετανάστες αφήνονται στην τύχη τους, στοιβαγμένοι σε άθλιες συνθήκες για να τους εκμεταλλευτούν οι ΜΚΟ, τα επιχειρηματικά συμφέροντα, οι δουλέμποροι.
Η μνημονιακή πολιτική πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί. Μέσα από τον δρόμο του αγώνα, τον δρόμο της ενότητας των εργαζόμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών και της νεολαίας.