Παπαδοπουλος Super Markets
Δεν κάνει πίσω ο Μιχάλης Κασσής Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 29 Μάρτιος 2014 17:36

394052526.jpgΚαι από το βήμα της Βουλής ο Μιχάλης Κασσής απείλησε να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα συμφωνηθέντα με την τρόικα, λόγω των διαφωνιών του στο θέμα με το γάλα.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να κατατεθεί στην Ολομέλεια η εισήγηση του αρμόδιου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, «αλλιώς εγώ δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο».  «Όσο για το δίλημμα ότι θα πέσει η κυβέρνηση, την ευθύνη την έχετε εσείς και όχι εμείς», κατέληξε.
Η συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής επί του πολυνομοσχεδίου ξεκίνησε το μεσημέρι μέσα σε πανδαιμόνιο για τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης διαφώνησαν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, η οποία τελικά εγκρίθηκε από την πλειοψηφία.
Ως εκ τούτου η Βουλή, δια της πλειοψηφίας, ενέκρινε την εισαγωγή του νομοσχεδίου ως κατεπείγον, ώστε να ψηφιστεί αύριο μέχρι τα μεσάνυχτα από την Ολομέλεια, αφού όμως προηγήθηκαν πολύ έντονες διαμαρτυρίες και αντεγκλήσεις ανάμεσα στους βουλευτές της συμπολίτευσης και εκείνων της Αντιπολίτευσης.