Παπαδοπουλος Super Markets
Αγώνας διαρκείας για τους εκπαιδευτικούς Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας   
Σάββατο, 29 Μάρτιος 2014 14:59

890631728.jpgΕκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα διαδήλωσαν σήμερα το μεσημέρι στα Γιάννενα, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας και τις πρώτες απολύσεις συναδέλφων τους από την επαγγελματική εκπαίδευση.
Οι εκπαιδευτικοί, σε μία διακοπή του 10ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ που πραγματοποιείται στην πόλη, διαδήλωσαν στην κεντρική πλατεία και μαζί  με συναδέλφους τους από τα Γιάννενα, αλλά και συλλογικότητες που έσπευσαν να δηλώσουν συμπαράσταση, συνέχισαν με πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στην κορυφή της πορείας βρέθηκαν δώδεκα μαυροντυμένες εκπαιδευτικοί, που κρατώντας από ένα γράμμα στα χέρια τους σχημάτιζαν τη λέξη «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ», ενώ στον αέρα κυμάτιζαν πολλές δεκάδες πορτοκαλί σημαίες που καλούσαν όλους στους δρόμους για να μπει τέλος στις απολύσεις και να ανατραπεί αυτή η πολιτική.
3318502181.jpgΜήνυμα αποφασιστικότητας για συνέχιση του αγώνα και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με στόχο να ακυρωθούν οι απολύσεις και οι διαθεσιμότητες έστειλαν ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμις Κοτσιφάκης και ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης.