Παπαδοπουλος Super Markets
"Πολιτική απόφαση" η μη παραπομπή της αποζημίωσης δικηγόρων σε ανώτερο βαθμό Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 23 Μάιος 2016 11:57

2277180170.jpgΣύμφωνα με την ανακοίνωση της  Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας η μή παραπομπή σε ανώτερο βαθμό της δικαιοσύνης της υπόθεσης αποζημίωσης δικηγόρων  οφείλεται σε πολιτική απόφαση.

Η ανακοίνωση στηρίζεται σε τηλεοπτική εμφάνιση του αντιδημάρχου Οικονομικών  κ. Γιωτίτσα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, η Δημοτική Αρχή, δια χειλέων του πλέον αρμοδίου αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Γιωτίτσα, δημόσια παραδέχτηκε ότι ήταν πολιτική απόφαση να μη παραπεμφθεί σε ανώτερο βαθμό της δικαιοσύνης η υπόθεση αποζημίωση δικηγόρων, όπως η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ κατήγγειλε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Συγκεκριμένα ο κ. Γιωτίτσας, παραδέχτηκε δημόσια την μεθόδευση στην οποία προέβη η Δημοτική Αρχή όσον αφορά την αποζημίωση των δικηγόρων από πράξεις που αφορούσαν τον Δήμο Παμβώτιδας και που η σημερινή Δημοτική Αρχή δια της αποχής της αποδέχτηκε εντελώς άκριτα.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο κ. Γιωτίτσας σε τηλεοπτικό μέσο της πόλης σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αυτή η διγλωσσία του αντιδημάρχου αλλά και της Δημοτικής Αρχής, έρχεται να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ ότι για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή αντιστρατεύεται των συμφερόντων του Δήμου και μάλιστα σε μια περίοδο που και το τελευταίο ευρώ είναι απαραίτητο για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών.
Ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει περίτρανα την ελαφρότητα την προχειρότητα και την ανευθυνότητα των Διοικούντων τον Δήμο Ιωαννιτών είναι η μεθόδευση και ο τρόπος που διαχειρίζονται τα χρήματα των πολιτών, σκορπίζοντας τα σε εντελώς ασύστολα.
Συγκεκριμένα με απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΙ, που ελήφθηστη συνεδρίαση 22-3-2016 ανατέθηκε μελέτη της επιχείρησης, προσφιλής τακτική, που αφορούσε δαπάνη 16.605 ευρώ σε μελετητή πολιτικό μηχανικό που εδρεύει στο Πόρτο Ράφτη Αττικής, τη στιγμή που ο τεχνικός κόσμος της περιοχής μας βρίσκεται σε επαγγελματικό αδιέξοδο και ο οποίος έχει τον λόγο πλέον να πάρει θέση στο ζήτημα.
Η ελαφρότητα και η προχειρότητα αποδεικνύονται περίτρανα από την ημερομηνία  υπογραφής του συμφωνητικού ΑΔΑ: 630ΜΟΡΙΞ-ΠΕΞ που αναφέρεται η 20η Ιουνίου 2016!Τυχαίο;"